loading...

сряда, 21 юни 2017 г.

Хората на Кадиев скочиха и на дружбенци

Размисли и пиене
Хората от партийката на вечно губешщия всички възможни избори - Георги Кадиев решиха да скочат и на дружбенци. Явно подкрепата на хората от квартала към кмета на "Младост" - Десислава Иванчева е отключила неприятни чувства към дружбенци.

В интервю за сайта топновини, бившият вече зам.-кмет на "Младост" - Никола Вапцаров заяви следното: Създава се едно противопоставяне, като от едната страна са „лошите“ инвеститори и „лошата“ Столична обшина, а от другата страна - гражданите на "Младост". Само че една администрация не може да функционира здравословно по този начин, защото този антагонизъм поражда проблеми за квартала. Пример за това е булевард „Копенхаген“, в отсечката от "Младост" до "Дружба", която трябва да мине през "Горубляне" и да пресече Цариградско шосе.

Да трябваше, а къде беше Вашата любима Столична община през всичките тези години... Десислава Иванчева е кмет от 6 месеца, а Вие я обвинявате за този проект, а защо не попитате кмета на район "Искър" - Ивайло Цеков, какво е направил по този проект? Защото не смятате да говорите с факти, а с нападки. Номерът няма да мине!

И нещо вместо финал: Оказва се, че доскорошният зам.-кмет на "Младост" - Никола Вапцаров, който шумно хвърли оставка има по трудова книжка само 5-6 месеца стаж и то по стажанската програма. Иначе не му липсва самочувствие да дава акъл на другите.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: Пиянската завера срещу Десислава Иванчева (СКАНДАЛНИ СНИМКИ)

Хората на Кадиев са в паника, ударно трият снимки, но имаме всичко

Няма коментари :

Публикуване на коментар