loading...

вторник, 31 януари 2017 г.

Бунтът за пътеката е началото на края на престъпното управление

Дружбенци излизат на пореден протест, не просто заради една пътека, както сигурно повечето от Вас си мислят. Те излизат, за да покажат, че не са роби на престъпно взети решения, че няма да си мълчат, че няма да се примиряват.

Тази пътека лиши хиляди хора от нормален достъп между два столични квартала. Не е нормално в 21 век два съседни квартала, а именно "Дружба" 2 и "Дружба" 1 да нямат пешеходен достъп. Възрастни хора, инвалиди, майки с деца да обикалят повече от километър, за да може едно частно лице да си прави кефа и да се подиграва на обществото. 

Едно частно лице, което беше облепило новостроящата си сграда с плакатите на ВОЖДА. Сега дойде време да му прати много поздрави на ВОЖДА, от протестиращите дружбенци. Същите тези, които си искат тяхната си пътека, същата тази по която минаваха, когато ВОЖДА е бил обикновен квартален дришльо. Същите тези хора, които няма да пресичат неправилно булеварда, за да си купят хляб или да отидат при приятели в другата част на квартала. 

Наглеците, които затвориха пътеката в началото на декември 2016 г., нагло излъгаха, че ще е отворят на 21 декември, но това не стана (още пазим тяхната бележка). Те ни лъгаха две години, когато строяха сградата, но не затваряха пътека, защото знаеха, че ще се вдигнем и ще спрем строежа. Сега ни поставят пред свършен факт. Това безобразие обаче няма да продължава вечно, бъдете сигурни в това. Може да кажете на ВОЖДА и на неговите секретарки в Столична община следното: Няма нужда да ни връщате пътеката, ние сами ще си я вземем!

Няма коментари :

Публикуване на коментар