loading...

вторник, 13 септември 2016 г.

Скандалът с Кауфланд се разраства, свидетели проговориха за безобразията

Скандалът с рекламните методи на Кауфланд се разраства. По делото срещу немската верига се появиха свидетели, които твърдят, че не са искали да пуснат уволнения служител да влиза във входовете им.

Ето го неговото оплакване:

„Миналата година се свързах с Кауфланд, за да подам оплакване срещу тези брошури във формат А4, които счупиха вратичките на пощенските кутии в нашия вход. Често те са дебели и не се побират и се налага да се използва сила, за да се натъпчат в кутиите. В конкретния случай направих снимки, които никак не са за показване.

За съжаление, не беше отговорено на двете ми писма с входящ номер в системата #KL3623650. Има необходимост от наредба, регламентираща генералния проблем с доставката на непоискана и неадресирана поща.

Необходимо е да разобличим кой е мениджърът, подлагащ клиентите и неклиентите на тормоз, без да носи отговорност за това. Това не е просто агресивна реклама, това е вандализъм в чиста форма!“, пише мъжът в писмо до OFFNews, подписал се като Миро Гечев.

Делото днес

Делото срещу Кауфланд, заведено от бивш негов служител, беше отложено. Водещата по делото съдийка го отлага за 31 октомври с мотиви „неизяснени фактически неща“.

Бившият служител на Кауфланд се защитава сам в съда, той е завел и двама (от стотици по думите му) свидетели, които твърдят в негова защита, че не са го допуснали да влезе в заключените им входове.

От страна на Кауфланд на делото е присъствала юристката на фирмата. Тя твърди, че бившият служител е подписал документ, че е получил наръчника. Той е категоричен, че такава молба не е подписвал. „Има само декларация за междуфирмени правила, в която няма думата „наръчник“, категоричен е засегнатият.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА ЧЕТЕТЕ ТУК


Няма коментари :

Публикуване на коментар