loading...

неделя, 14 декември 2014 г.

Вижте, какво ще се случи в Дружба през 2015 г.

Предвижда се довършването на ул. „Обиколна“, реконструкция на „бул. „Монтевидео“, разширение на бул. „Т. Каблешков“ и др. Това каза заместник-кметът на Столична община с ресор „Транспорт и комуникации“ Любомир Христов по време на семинар на тема „Проект за бюджет на Столична община за 2015 г.“ във Велинград.

По думите му, през 2015 г. за основен ремонт и рехабилитация на основни градски артерии, ще бъдат отделени 52.4 млн. лева. Ще бъде извършена и реконструкция на Руски паметник, ще се направи основен ремонт и възстановяване на мостове и съоръжения.

Христов подчерта, че около 20 улици ще бъдат ремонтирани като част от мерките за реализация на второстепенната пътна мрежа в София. Относно уличното осветление той заяви, че ще бъде изготвен проект „Подобряване на енергийната ефективност на уличното осветление на град София“ с цел по-добро управление.

„Предстои подмяната на осветителните тела в ж.к. „Дружба“ 1 и 2, гр. Банкя и останалата част от бул. „Цариградско шосе“, уточни Любомир Христов.

Няма коментари :

Публикуване на коментар